Следвайте Гласове в ТелеграмЦелите на Украйна вече не са в съответствие

...
Следвайте Гласове в ТелеграмЦелите на Украйна вече не са в съответствие
Коментари Харесай

Британският „Експрес“: Целите на Украйна вече не са в съответствие с тези на Запада, Русия не е заплаха

Следвайте " Гласове " в Телеграм

„ Целите на Украйна към този момент не са в сходство с тези на Запада, защото Русия към този момент не е опасност “. Под това заглавие английската медия „ Експрес “ разгласява публикация, която бележи непредвидена смяна в позицията на английските медии, които десега са показали цялостна поддръжка за Украйна.

„ Започват да се задават въпроси дали в действителност е в полза на Англия и Америка да дават на Украйна толкоз мощна финансова поддръжка. Особено като се имат поради големите финансови разноски за даване на тази поддръжка по време на последствията от пандемията от Ковид и на фона на вътрешна рецесия с разноските за живот “, написа „ Експрес “.

Британската медия напомня, че по време на взаимна конференция с английския министър председател Сунак в Белия дом през юни Байдън беше запитан за съмненията по отношение на повече финансиране за Украйна измежду някои депутати от Републиканската партия. Президентът отговори: „ Вярвам, че ще имаме нужното финансиране, с цел да подкрепим Украйна толкоз дълго, колкото е належащо “.

Скорошно изследване на CNN демонстрира, че множеството американци са срещу разрешаването на в допълнение финансиране от Конгреса в поддръжка на Украйна, отбелязва английската медия.

„ Експрес “ цитира Шон Бел, някогашен вицемаршал от Кралските военновъздушни сили и чиновник на Министерството на защитата на Обединеното кралство. Той допуска, че войната е отслабила Русия до степен, че тя „ към този момент не съставлява действителна опасност за Европа “. Като се има поради това, Бел твърди, че „ западната цел на този спор е реализирана “.

След като са постигнали своята стратегическа цел, западните държавни управления би трябвало също по този начин да се оправят с рецесията с разноските за живот, вътрешните цели и възобновяване на националните оръжейни ресурси, разяснява Бел.

Украйна обаче към момента не е постигнала задачата си. Британският боен прави следния извод: „ Суровата действителност е, че задачите на Украйна към този момент не подхождат на тези на нейните поддръжници. “

Инфо: obektivno.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР